Advokatska kancelarija Dubajić sa zadovoljstvom obaveštava da je, zbog povećanog obima posla i u cilju podizanja kvaliteta usluga koje pruža svojim klijentima, proširila svoj tim sa dva nova člana.

Advokat Marina Rajkov pridružila se našem timu u novembru 2020 godine. Nakon višegodišnjeg rada u renomiranim advokatskim kancelarijama u Beogradu, Marina se priključila timu advokatske kancelarije Dubajić gde nastavlja svoju profesionalnu karijeru kao advokat. Marinino profesionalno iskustvo obuhvata rad sa stranim i domaćim pravnim licima u domenu korporativnog i radnog prava, prava stranaca i prava intelektualne svojine, pretežno u industrijama proizvodnje hrane i pića, duvanskoj i IT industriji. Završila je osnovne studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i član je Advokatske komore Vojvodine i Advokatske komore Srbije. Tečno govori engleski jezik.

Našem timu u avgustu 2020. godine pridružio se i advokatski pripravnik Igor Rudakijević. Završio je osnovne studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu među 1% najuspešnijih studenata svoje generacije. Igor govori engleski jezik.

Kontakt:

Adresa      Radnička 7/3, I sprat,
21000 Novi Sad, Srbija

Telefon      +381 63 7113 841

Email      office@dubajiclaw.rs

PODELI VEST/BLOG